Átjáró

A Kapu, amelyet bármikor megnyithatsz a szíveden keresztül. Néhány dolog, ami a vándorúthoz feltétlenül kell...

Friss topikok

  • kiskecske67: Légy oly kedves küldd el nekem is a bizonyítékot! Köszönöm! vitaminmania@citromail.hu (2021.04.16. 14:09) A Belső Föld
  • Miklós Ferenc Zsolt: Adjon egy tippet, hogy hagyjam abba a dohányzást, mert már ráment egy ház ára. A feleségemnek már ... (2021.02.20. 05:59) A Mars-fű rejtélye ( Mi a dohány? )
  • Solyiah: Nagyon tetszenek amiket írsz, bár a szótáramban nem szerepelnek a "kell" vagy "erős kísérletet tes... (2018.06.24. 23:33) A Góbi sivatag rejtélye - Shamballa
  • László Temesi: Nagyon tetszett, tudatosságomat nagyban elősegítette ez az útmutató. Hiszem, hogy így van és tudom... (2016.02.17. 21:12) Saját versek: Az utolsó fa
  • István Darázs: Sosem gondoltam volna! (2013.02.07. 18:15) Alternatív és olcsó gyógymódok

Linkblog

A Vándor meséje az Ébredésről

2010.12.27. 13:32 pentalacko

Amikor a Vándor a Nagyvárosba érkezett, a démonok azonnal rárontottak, és megpróbálták felfalni, de meghökkenve és csalódottan tapasztalták, hogy a Vándor semmi más, csak tiszta és éber Tűz. Mindent megpróbáltak, hogy bemocskolják, teljesen hasztalan.

Nem voltak tisztátlan gondolatai vagy érzései, nem volt takargatnivalója, nem voltak előítéletei.

Semmije sem volt, csak kristálytiszta ébersége. Egyszerűen csak Jelen Volt, semmi több. Bűne sem volt…

 

 

Amikor a város középpontjába ért, ölelésre tárta karjait, és az emberek csak jöttek, és jöttek……

Mikor már nagyon sokan vették körül, a Vándor meséjébe kezdett…:

 

 

”Egyszer a Sátán összehívta a démonokat a világ minden tájáról.  A nyitóbeszédében ezt mondta:

- Meg kell tartanunk a hatalmunkat az emberiség fölött! Ne hagyjuk, hogy felébredjenek! Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól pl., hogy eljárjanak misére. Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy ismerjék az igazságot. Még csak attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy egy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a Megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek istentiszteleteikre, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az Úrvacsorát, de lopjátok el az idejüket annyira, hogy ne legyenek képesek igazi kapcsolatot kialakítani  Jézus Krisztussal.

- Ezt akarom tenni ! - mondta a Sátán:

- Eltéríteni őket attól, hogy kialakítsák a kapcsolatot a Megváltójukkal és fenntartsák ezt az éltető kapcsolatot egész napon át! Tartsuk fenn a bukott állapotukat!


- Hogyan tegyük ezt? - kiabálták a démonjai.


- Kössétek le őket az élet mellékes és gyarló dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok a gondolkodásukat – válaszolta. Pusztuljon a filozófia!
- Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek és költsenek. Hozzátok őket olyan helyzetbe, hogy kérjenek kölcsön, kérjenek és kérjenek, a teljes csődig!
- Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így kényszerből kialakítják maguknak az üres életformát. Pusztuljon a lélek!

 


- Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel, a családjukkal. Ahogy a családok darabokra hullanak, hamarosan, az otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a világ hitványsága elől! Pusztuljon a közösség!
- Stimuláljátok az agyukat, hogy ne legyen képesek meghallani azt a 'halk és szelíd belső hangot.'
- Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a média-lejátszókat, amikor csak lehet…..pl. ha vezetnek... hogy hagyják bekapcsolva a TV-t, videót, cd lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon folyjék a „feledés muzsikája” vagy a „hipnotikus altató” folyamatosan. Ez majd megkeményíti a szívet, és eltompítja az agyat, megszakítva a kapcsolatot a Krisztussal. Pusztuljon a tudatosság!
- Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomjátok bele az agyukba a híreket 24 órán keresztül. Vezetés közben is szívjátok el a tudatukat reklámokkal és hirdetésekkel. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből on-line lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú reménnyel. Pusztuljon a remény!

-  Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a TV-be, hogy a férjek azt higgyék, hogy csupán a külső szépség a fontos és aztán elégedetlenekké váljanak a feleségükkel. Tegyétek tönkre az emberi kapcsolatokat! Pusztuljon a megkülönböztetési képesség!
- Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket. Adjatok nekik fejfájást és kínt! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez jó hamar szétszakítja a családokat! Pusztuljon a család!

 


- Adjátok nekik a Télapót, hogy eltérítsétek őket attól, hogy megtanítsák a gyerekeiknek a Karácsony igazi jelentését. Adjatok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Ő feltámadásról, a bűn és a halál feletti hatalmáról. Legyenek tudatlanok!
- Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat... hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és Isten teremtményeit csodálják. Küldjétek őket inkább vidámparkokba, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre, moziba. Had zilálják szét az életüket!
- Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan és elfoglaltan! Amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni, mert értelmetlen az életük!
- Nyomjátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük keresni az Igazságot. Így egy idő után a saját erejüket szétzilálják, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat egy "elég jó cél" érdekében, amely csak  látszat, és soha nem is létezett!

- Végül pedig ne hagyjátok, hogy a gyermekek tiszták maradjanak. Mocskoljátok be őket, ha lehet, még az anyaméhben! Ferdítsétek el a gondolkodásukat, roncsoljátok szét belső elválasztásukat, tapossatok az érzéseikbe, hogy idő előtt megkristályosodjanak, nehogy megérinthesse őket a Világosság.  Kötözzétek hozzá őket a TV-hez, a PC-khez, lelküket ejtsétek a Múlt fogságába, intelligenciájukat ne engedjétek kifejlődni. Hívjátok segítségül minden eszközt, ne hogy megváltsák a világot, mivel ha „felébrednek”, képesek lennének rá! Pusztuljon az Emberiség jelenje és jövője.

 

 

- Működni fog! Biztos működni fog! - üvöltötték a démonok. - Játsszuk a Nagy Színjátékot az emberekkel, hogy helyettük és velük élhessünk!
Buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy az emberek minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, hogy a Feltámadás ünnepe a nyúl és tojás ünnepe legyen, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy meséljenek másoknak arról, Jézus Ereje hogyan változtathatja meg az életüket.”

Ezek után csönd lett, nagyon nagy csönd. Az emberek visszatartották a lélegzetüket is. Percekig nem hallatszott semmi, csak a szél zúgása a Nagyváros falai között. Végül valaki felzokogott. Mélyről jövő, zaklatott, őszinte zokogás volt. A Felismerés és a Felébredés könnyei. A Belátás könnyei.

 

A Vándor felállt, leporolta ruháját és mielőtt továbbindult volna, még így szólt:

- Nektek is el kell gondolkodnotok:  - ”vajon melyik életet élem?” ……

 

 

 

 

 

 

(Egy érdekesség:

Az "elfoglalt" [angolul: busy] azt is jelentheti szabad fordításban:
- Tényleg a Sátán rabigáját akarod?   -    B-eing      U-nder      S-atan's      Yes?)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atjaro-penta.blog.hu/api/trackback/id/tr92541849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása