Átjáró

A Kapu, amelyet bármikor megnyithatsz a szíveden keresztül. Néhány dolog, ami a vándorúthoz feltétlenül kell...

Friss topikok

  • Solyiah: Nagyon tetszenek amiket írsz, bár a szótáramban nem szerepelnek a "kell" vagy "erős kísérletet tes... (2018.06.24. 23:33) A Góbi sivatag rejtélye - Shamballa
  • Száva Róbert Dávid: Sziasztok par napja kutattgatok es ezt azt lehet olvasni van egy par elmelet igen erdekesek meg te... (2017.11.08. 05:55) A Belső Föld
  • László Temesi: Nagyon tetszett, tudatosságomat nagyban elősegítette ez az útmutató. Hiszem, hogy így van és tudom... (2016.02.17. 21:12) Saját versek: Az utolsó fa
  • István Darázs: Sosem gondoltam volna! (2013.02.07. 18:15) Alternatív és olcsó gyógymódok
  • St.Grál: Az emberi létforma, az intelligens energia egyik megnyílvánulása. A lényeg nem a látható fizikális... (2012.09.14. 14:07) Byrd admirális expedíciója

Linkblog

Templomemberek…

2016.05.21. 13:29 pentalacko

Az ember egy  templom, három szentség lakozik benne.

A fej a szellemé, a szív a léleké, a medence pedig a testté.

 

Ha felső templomod elhagyod, öntudatlanul belehullasz a sötétbe.

Tizenkét rabló kifosztja, s eladja a sárkánynak. A sárkány azonnal beköltözik, hét feje elfoglalja egy-egy termet, s rabszolga leszel, amíg csak meg nem halsz!

 

Ha szíved templomát elhagyod, sóvárgó vágyaid börtönébe kerülsz.
Kővé dermed önzésedtől, s dögkeselyűk tépik lelkedet, mint Prométheusznak, kit a sziklához láncoltak árulásáért.

Ha elhagyod alsó templomod, démon-állattá válsz, s mint a likantrópot teliholdkor, akaratodon kívül rángatnak majd a sötét ösztönök, s még az állatok is megvetnek.

 

Ha mindhárom templomod elhagyod, Isten irgalmazzon néked, mert ami azután következik, az az ellen-ember teljes uralma. A külső sötétségre vettetel, és onnan önszántadból vissza nem jössz! Akkor már megszűnsz embernek lenni, ajándékodat elveszik tőled, a Templomot, amit akkor kaptál, amikor a Logosz megteremtette a világot.

Ez a legértékesebb nekünk: a három templom, amiben benne lakhat a test, a lélek és a szellem. Fej, szív vagy medence nélkül ember nem élhet.

Ha megtartod, amikor eljön az ideje átlépheted az Örökkévalóság kapuját.

Vigyázz rá mert akaratodon kívül ezt senki el nem veheti tőled, de ha elárulod, mindent elvesztesz ami valójában a tiéd volt, s értéktelen leszel a Teremtés számára.

 

vegso_allomas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: emberek test lélek szellem szentély Templom külső sötétség

A bejegyzés trackback címe:

https://atjaro-penta.blog.hu/api/trackback/id/tr1008736350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.