Átjáró

A Kapu, amelyet bármikor megnyithatsz a szíveden keresztül. Néhány dolog, ami a vándorúthoz feltétlenül kell...

Friss topikok

  • kiskecske67: Légy oly kedves küldd el nekem is a bizonyítékot! Köszönöm! vitaminmania@citromail.hu (2021.04.16. 14:09) A Belső Föld
  • Miklós Ferenc Zsolt: Adjon egy tippet, hogy hagyjam abba a dohányzást, mert már ráment egy ház ára. A feleségemnek már ... (2021.02.20. 05:59) A Mars-fű rejtélye ( Mi a dohány? )
  • Solyiah: Nagyon tetszenek amiket írsz, bár a szótáramban nem szerepelnek a "kell" vagy "erős kísérletet tes... (2018.06.24. 23:33) A Góbi sivatag rejtélye - Shamballa
  • László Temesi: Nagyon tetszett, tudatosságomat nagyban elősegítette ez az útmutató. Hiszem, hogy így van és tudom... (2016.02.17. 21:12) Saját versek: Az utolsó fa
  • István Darázs: Sosem gondoltam volna! (2013.02.07. 18:15) Alternatív és olcsó gyógymódok

Linkblog

Az Esemény...

2016.05.30. 17:40 pentalacko

Az Esemény, amit megpróbáltak minden létező módon eltörölni…

 

Alig néhányan tudják, hogy a világ számos pontján történt már un. harmadik típusú találkozás, ami azt jelenti, hogy egy ember közvetlen, vizuális és kontakt kapcsolatot létesít egy nem földi intelligenciával. Sokaknak már a könyökén jönnek ki a történetek és elbeszélések, mert sokszor ködös egy esemény, vagy később bebizonyosodni látszik, hogy nem volt igaz, vagy nem az volt, minek vélték.
Nos, azt viszont nagyon kevesen tudják, hogy ilyen estek nagy számban történtek, de a Föld kormányainak van egy közös projektje, ami arról szól, hogy hogyan, milyen eszközökkel lehet egy ilyen valós eseményt „valótlanná”, a szereplőit pedig nevetségessé tenni.
Hogy erre miért van szükség, majd egy másik bejegyzésben kifejtem, ha még esetleg valaki nem jött volna rá.
Nos ennek a szövetségnek több mint 50 éves gyakorlata van már ebben, és higgyük el, profin érti a dolgát. Ilyen projektek futnak az egész világon, egy ilyen közülük pl. a Blue Book projekt, avagy a Kék Könyv projekt, mely az amerikai törvényhozás alapkönyvéről kapta a nevét. Ez egy majdnem tökéletes forgatókönyv az ilyen esetekre, melyben a tömeg megnyugtatása és félretájékoztatása, hamis tanúk felvonultatása, az eredeti bizonyítékok eltüntetése és hamis bizonyítékok gyártása is bele tartozik, akár durvább eszközök használatával is.
Ám az események sokszor vesznek nem várt fordulatot, vagy olyan bizonyítékok kerülnek napvilágra, amik átlátszóvá és gyanússá teszik a fedőtörténetet. Ilyenkor van az, hogy az ember elkezd gyanakodni…vajon hány ilyen sztorit tüntettek el vagy hamisítottak meg?

Egy ilyen esemény volt az 1990-ben Dél-Afrikában történt harmadik típusú találkozás is, azzal a különbséggel, hogy ott legalább 10 000 tanúja volt az eseményeknek.

A történet 1988-ban kezdődött, amikor is több nagyhatalom észlelte és a közös, titkosított, idegenekkel kapcsolatos projektet irányítóknak jelezte, hogy a Földhöz közeledik három igen nagy méretű objektum. Természetesen minden országban szigorú hírzárlatot rendeltek el a protokoll szerint, semmiféle média nem adhatott erről információt.

Ezek az idegen objektumok a Földet többször is megkerülték, és valahol Perzsia felett léptek be a légtérbe 1989-ben, de nem siették el a dolgot, komótosan haladtak céljuk felé, néhol napokra megálltak, mintha nem tudnák merre kellene menni. Ezt az eseményt nagyon sokan látták, rengetegen videokamerára is vették, valamint a radarokon is észlelték.
Egy szép napos délelőtt aztán az arab országok jelezték, hogy a három nagy idegen objektum elindult Egyiptom felé. Komótosan haladtak a légtérben, majd Dél-Afrika felé fordultak.
Amikor annak légterébe értek, elkezdtek süllyedni nem kis pánikot okozva ezzel a helyi lakosság körében, majd kb. 500 méteres magasságban megálltak. Ekkorra már az említett nemzetközi összefogásban résztvevő nemzetek szakemberei mind a helyszínen voltak, kb. úgy, mint Spilberg filmjében az Ördög Hegyen. Válság stáb, kommandósok és más szakemberek várták, mi fog történni most, de semmi sem történt. Egyáltalán semmi.
Ezt követően két hétig teljes mozdulatlanságba és csendbe burkolódzott a három objektum, majd egy éjszaka egy kisebb korong alakú hajó leszállt pontosan a helyiek dobozvárosának közepébe. Több se kellett a stábnak, azonnal körbevették és lezárták a városnak ezt a részét.
A hajóból négy-öt szkafanderes idegen lépett ki, majd nyugodtan sétálni indultak a környéken, és az elkerítést figyelmen kívül hagyva kimentek a városba. Ezekkel a lényekkel nem igazán sikerült a kapcsolatteremtés, mivel a stáb kommandósai összetűzésbe keveredtek velük, s mindegyiküket lelőtték.
A kis hajó vagy távirányítással működött, vagy a pilóta résen lehetett, mert az első összecsapáskor azonnal visszatért az anyahajók egyikéhez. A lelőtt idegeneket ízekre szedték, megvizsgálták, igen nagy zsákmány volt ez a „szakértőknek”. Annyit lehetett tudni, hogy kopoltyúval lélegző, talán kétnemű lényekről van szó, a szkafanderekben a fej résznél talán vízpárát előállító lélegeztető volt elhelyezve, szájszerveik a polip csápjaira hasonlítottak és nem voltak vegetáriánusok. Aztán megint csend. Néhány kormány szakembere aztán azt javasolta, nyissák fel az egyik hajót, amit nagy nehézségek árán meg is tettek. Amit bent találtak, attól elámultak.

Kb. 100 túlélőt találtak, sok közülük haldoklott,  de több százan már halottak voltak.

Felnyitották a másik két hajót is, de azokon szinte már alig volt túlélő.
Az élőket leköltöztették egy karanténba, ahol hónapokig voltak, sok közülük ott is elpusztult. Mint később kiderült, a mi légkörünk sokkal kevesebb vizet tartalmazott, mint az övék. Kiszáradtak, vagy bakteriális-, másokkal vírusos fertőzés végzett, mivel ez Afrikában ugye nem ritka.
Minden esetre hónapokig élt egy kolónia a dobozvárosban, mielőtt végleg elpusztult volna.
A tetemeket megvizsgálták, boncolták, tartósították vagy elégették. A járműveket levitték, azóta is tanulmányozzák, talán már sok technikai megoldást alkalmaztak is a hadiiparban.

Ezt követte a Kék Könyv protokoll, aminek a legvégén frappáns megoldásaként azt mondták utólag a helyi lakosoknak, hogy egy filmforgatás statisztái voltak, s a majd később forgatásra kerülő film nyers részleteit vették ilyen módon fel, hogy hiteles legyen! A lakosoknak még némi anyagi juttatást is adtak a hitelesség kedvéért.

De ez nem minden. Ebben az időben még ugye nem volt internet, mivel azt csak 1993-ban fejlesztette ki egy katonai hírszerző rendszerből Marc Andreessen, a későbbi Netscape Communication Corporation alapítója. Így erről az eseményről biztosan senki sem értesült a világhálón. De arra nem gondoltak, hogy néhány jóérzésű ember úgy dönthet, hogy az eredeti eseményeket titokban dokumentálja egy kis filmmel, ha majd eljön az idő, hadd tudja meg a világ, hogy ez történt Dél-Afrikában. El is készítették ezt a filmet 1992-ben, s eltették jobb időkre. Láttam az eredeti vágatlan verziót, amit egyszer csak elővettek, s 2008-ban fel is raktak az internetre. Futó tűzként terjedt a film, sokan le is töltötték. Ezután nem sokkal olvastam egy cikket, amiben erről az eseményről nyilatkoznak, s egy csomó ember beszámolójával és sok kis filmmel támasztják alá, amiket VHS kamerákkal vettek fel, s később ehhez a poszthoz digitalizáltak és felraktak. Végig néztem vagy 20-30 ilyen kis filmet. Volt olyan, ahol egy kilátóban valahol egy arab országban összefut vagy negyven ember, az égen látni a három nagy korongot. Egy másikon meg éjjel kint van egy másik helyszínen a fél város, és ezt a három kivilágított korongot kamerázzák.
Ezek a filmek és leírások az eredeti kis filmmel együtt eltűntek az internetről még 2008-ban…

Ezen nem csodálkozok, hiszen kompromittálóak voltak.

Minden esetre ekkora problémája akkortájt még nem volt a speciális csoportnak, valamit tennie kellett. Olyan eszközhöz nyúltak, ami teljesen kézenfekvő volt. 2009 őszén ugyanis leforgatták a District 9 c. filmet, ami mit ad Isten, majdnem erről szólt. Egy kis romantika, Hollywood profizmusa és rengeteg állami támogatás…és 2010 augusztusában már a mozikban volt a film, ami elképesztő módon erre a sztorira épült, megtámasztva egy kis humanitárius ideológiával. Azzal magyarázták a film szokatlan témáját, hogy az elmúlt évek súlyos társadalmi problémáit ezekben az országokban már nem lehet a szokásos társadalmi módszerekkel orvosolni, valami rendkívüli kellet, amivel felhívhatják a szegénységre és a kitaszítottságra a figyelmet az egész világon. Mennyire rossz szöveg, miközben a világ tűzfészkeiben halomra gyilkolják az embereket!
Kis baki a projekt kivitelezőitől, hogy ha a filmhez 1990-ben előforgatást csináltak volna spontán statisztákkal, hogy-hogy nem került bele egyik jelenet sem a filmbe? Meg aztán 17 év múlva fejezték be? Hogy magyarázták volna az akkori technikai megoldásokat az embereknek? Mi már tudunk UFO-utánzatokat gyártani? És a túlélők? Ők miféle statiszták voltak??? Gondolom megmagyarázták a költségvetéssel és egyebekkel...mert ha akarják mindent meg lehet.

Ez hát a története a XX. század egyik legnagyobb harmadik típusú találkozásának, ami így „meg se történt”. A napokban ráakadtam a YouTube-n az eredeti kis film megvágott verziójára „Joncars05” felhasználó jóvoltából, bár sokatmondóan bele vette a feltöltési címbe a forgatás alatt lévő mozifilm címét is, amire utána a fedő sztoriként forgattak a District 9 c. filmet, a leírásban pedig azt sugallja, hogy tényleg „egy és ugyanaz” a két film. Amúgy a mozifilmben a lények csak egy hajóval jöttek, és inkább rovarszerűek. Akit érdekel az eredeti kis film melyet valójában 1990-ben vettek fel VHS rendszerű kamerával, bár megvágott formában zenei aláfestéssel, ezt a linket másolja be a keresőbe:

https://www.youtube.com/watch?v=9F_1wXNkFiY

Itt pedig a District 9 előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=DyLUwOcR5pk

 

Az eredeti kisfilmben lejátszódó és elhangzó eseményeket nagyon erőltetett módon megpróbálják utánozni a mozifilm trailerében. Szerintem nagyon átlátszó és erőltetett az egész. Mindenki döntse el magában, sikerült-e ezt az eseményt valótlanná tenni, vagy ez az egész csak a fantázia szüleménye.

 

distric_9.bmp

Szólj hozzá!

Címkék: Dél-Afrika Esemény Alien UFO Idegenek District 9 Átverés

A bejegyzés trackback címe:

https://atjaro-penta.blog.hu/api/trackback/id/tr368761056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása