Átjáró

A Kapu, amelyet bármikor megnyithatsz a szíveden keresztül. Néhány dolog, ami a vándorúthoz feltétlenül kell...

Friss topikok

  • kiskecske67: Légy oly kedves küldd el nekem is a bizonyítékot! Köszönöm! vitaminmania@citromail.hu (2021.04.16. 14:09) A Belső Föld
  • Miklós Ferenc Zsolt: Adjon egy tippet, hogy hagyjam abba a dohányzást, mert már ráment egy ház ára. A feleségemnek már ... (2021.02.20. 05:59) A Mars-fű rejtélye ( Mi a dohány? )
  • Solyiah: Nagyon tetszenek amiket írsz, bár a szótáramban nem szerepelnek a "kell" vagy "erős kísérletet tes... (2018.06.24. 23:33) A Góbi sivatag rejtélye - Shamballa
  • László Temesi: Nagyon tetszett, tudatosságomat nagyban elősegítette ez az útmutató. Hiszem, hogy így van és tudom... (2016.02.17. 21:12) Saját versek: Az utolsó fa
  • István Darázs: Sosem gondoltam volna! (2013.02.07. 18:15) Alternatív és olcsó gyógymódok

Linkblog

A Föld napja...

2016.04.22. 10:15 pentalacko

Ok. A Föld napja. Stb...édes élet!!!
Globális örömnap, mert valaki anno kitalálta ezt a rettenetesen bugyuta dolgot         (a többi még bugyutább, de ennél is átlátszóbb dologgal).
Csak emlékeztetnék, hogy bár nálunk egész csendes az ég, és nyugodt a föld, de körülöttünk sok helyen már VÉGE a sztereotípiáknak és látszatjólétnek. A Földet az "emberiség" szépen tönkreteszi, a mesterségesen fenntartott állandó tűzfészkek pedig gondoskodnak a pokol realizálásáról.
Ez NEM a nyugalom helye, ébresztő!
De ha túl szépet képzeltél be magadnak, akkor ezt a posztod úgysem veszed komolyan...
Egy ideje, dátum szerint úgy kb. 1989 óta globális reformokat hajtanak végre a világon mindenütt az élelmiszer-, a gyógyszer- és a kozmetikumipar területén is. Hadd ne részletezzem, miért.
Aki nem tudja miről beszélek, vagy felébred, vagy nem.
Aki tudja, az már rég figyeli az összetevőket, és vagy rendkívül körültekintően vásárol, vagy magának gyárt termékeket, mert egyszerűen rá van kényszerülve. Szerencsére sorban buknak le azok a cégek, akik gondoskodnak a pajzs-, vagy az agyalapi-, esetleg a tobozmirigy rendellenes működéséről, netalántán elsorvasztásáról.
Ez csak egy kiragadott példa, de a sor hosszú...nagyon hosszú.

"Ébredj fel Dorothy, mert Kansas NEM létezik!"

 

http://meteon.org/2016/04/18/megdobbento-lista-ezeket-a-termekeket-ne-vasarold-mert-tartalmazzak-a-monsanto-mergeit/

 

http://www.satiratribune.com/2016/04/13/los-angeles-tap-water-contains-12-xanax-4-oxycodone/

 

mergek.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atjaro-penta.blog.hu/api/trackback/id/tr848654392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása