Átjáró

A Kapu, amelyet bármikor megnyithatsz a szíveden keresztül. Néhány dolog, ami a vándorúthoz feltétlenül kell...

Friss topikok

  • kiskecske67: Légy oly kedves küldd el nekem is a bizonyítékot! Köszönöm! vitaminmania@citromail.hu (2021.04.16. 14:09) A Belső Föld
  • Miklós Ferenc Zsolt: Adjon egy tippet, hogy hagyjam abba a dohányzást, mert már ráment egy ház ára. A feleségemnek már ... (2021.02.20. 05:59) A Mars-fű rejtélye ( Mi a dohány? )
  • Solyiah: Nagyon tetszenek amiket írsz, bár a szótáramban nem szerepelnek a "kell" vagy "erős kísérletet tes... (2018.06.24. 23:33) A Góbi sivatag rejtélye - Shamballa
  • László Temesi: Nagyon tetszett, tudatosságomat nagyban elősegítette ez az útmutató. Hiszem, hogy így van és tudom... (2016.02.17. 21:12) Saját versek: Az utolsó fa
  • István Darázs: Sosem gondoltam volna! (2013.02.07. 18:15) Alternatív és olcsó gyógymódok

Linkblog

Idegenek

2011.09.09. 19:37 pentalacko

Ennek a cikknek az eredetije a francia V. I. T. R. I. O. L. magazin 23. számában jelent meg Joel Labruyère jóvoltából.

Igen, idegenek vannak, ez mára már nem kétséges! Valóban rendszerességgel látogatják a Földet, és, igen, miattunk jönnek. Bizonyos értelemben megváltást hoznak az emberiségnek, de nem abban az értelemben, ahogyan azt gyakran hiszik.

Hogy mi a céljuk?
Nos, elsősorban a bolygónk, a Naprendszer és a galaktikus rendszer harmóniájának helyreállítása, miközben az őrület és a perverzió néhány embert továbbra is arra kényszerít, hogy az idegen látogatókat gyarmatosító vagy gonosz szörnyeknek ábrázolja…
Mi tehát az igazság, és mi az, ami hazugság ebben a témában?

 

„ALIEN POLITIKA”.

Sokan így emlegetik a földön kívüliek vélt vagy valós szándékát.
De legyen nagyon óvatos ebben a kérdésben, mert olyan érzékeny területre tévedünk az UFO-kkal kapcsolatban, mely tele van szándékos félretájékoztatással.

Az Internet természetesen mohón megragadta a témát, és tele van beszámolókkal, filmekkel és minden egyébbel. Ezek többé-kevésbé díszes köntösbe bújtatva próbálják tolmácsolni a tényeket. Hollywoodban például ez az egyik kedvenc téma, és hát rendszeresen kielégíti a nyilvánosság éhségét. A sci-fi filmek sorban ugranak le a futószalagról, melyekben általában az idegenek a legrosszabb ellenségei az emberiségnek.
Nos biztosak lehetnek benne, hogy ebben a kérdésben a félretájékoztatás érvényesül minden szinten, és a bölcs ember, aki józan tud maradni az élet viharában, átlátja a szándékot.
A filmekben az idegenek szörnyek képében vannak feltüntetve, akik az űr mélyéből a téren és időn keresztül  ideutaznak, hogy ellopják a Föld energiaforrásait. Vajon ez tényleg így van, mint ahogy azt tipikusan bemutatták  az amerikai televíziós sorozat „X-akták”-jában, ahol Fox Mulder  FBI ügynökkel a nyomukban minden gonoszságot elkövettek? Vagy békés lények, szelíd külföldinek álcázott emberekként mászkálnak köztünk, mint a  Coccon (1985) c. filmben, vagy esetleg csapongók, mint Steven Spielberg romantikus ábrázolásaiban?


Ebben a témában rejtélyes módon teljes félretájékoztatás és zűrzavar uralkodik.
Bármi legyen is a válasz, mindenkinek meg kell tudnia egy alapvető igazságot, ami gyakorlatilag abban a tényben merül ki, hogy az összes közzétett információ ebben az ügyben mind az Interneten és a sajtóban is nagy hazugságokon alapul. A hatóságok és a média a vezetők utasításait követve gondosan fenntartják a zavart ezek körül a dolgok körül, mert ez a kérdés sokkal érzékenyebben érint minket, mint gondolnánk.
A vezetők nem gondolják, hogy az emberiség esetleg ráébredhet az igazságra, és emiatt nem érdekli őket annak ténye, hogy a közvélemény lassan, de biztosan kezdi felfedezni az igazságot és leleplezni a hamis elméleteket. Az összeesküvés-elméletek gyártásával támadják ezt a kérdést, de ha már nem a naivitás és a szűk látókör foglyai vagyunk,  lassan a helyes irányba indulhatunk. Gondolatainkat egy idő után már nem tudják félreterelni.



Miért rettegnek ennyire attól, hogy az igazság kiderülhet?
Nos, azért, mert az igazság nagyon zavaró és veszélyes a hatóságok szerint. Ugyanis a földön kívüliek jelenléte az egyik kulcsa annak, hogy a tömegek megértsék és ráébredjenek arra, hogy kik is vagyunk valójában?!

Ha fény derül az igazságra, akkor a politikai rendszer teljesen összeomlik, mert kiderül, hogy valójában nem más csak, mint egy sötét fikció, amivel az emberiséget ki lehet zsákmányolni és fogságban lehet tartani. Ugyanis a galaxisunkban és az világegyetemben minden és mindenki egyenlő. Olyan kölcsönhatások és erők működnek a Naprendszerben és azon túl is, amelyek a teljes egyenlőséget és szabadságot feltételezik. Nos, a Földön ez nem jellemző. Nem kell tüzetesebb vizsgálat ahhoz, hogy ráébredjünk a sötét titokra: - a hatóságok azon dolgoznak, hogy elrejtsék a tényeket az ember eredetéről és csodás feladatáról. Ha egyszer nyilvánosságra kerülne az igazság ezzel kapcsolatban, az alapjaiban rázná meg a társadalmunkat. Emiatt veszélybe kerülne az projekt, ami döbbenetesen vészes jövőt készít elő az emberiségnek, s már előrehaladottabb  állapotban van, mint gondolnánk. Eme vészes jövő a következő néhány évben már meg is valósulhat: - ez az Új Világrend, ami veszélybe kerülne és semmivé foszlana, ha a tömeg öntudatára ébredne. Ám az ármány kieszelői nincsenek tisztában az alapvető univerzális törvényekkel, amelyek egy idő után leleplezően és összetörően hatnak. Az őstermészet most beavatkozik a naprendszer védelmében, mivel a globális elit nem hajlandó figyelembe venni a tényt, hogy nem sértheti meg az élet alapvető törvényeit a végtelenségig.

A félretájékoztatás és zavartság tehát általános az UFO kérdésben, hogy senki se láthassa át, mi is az igazság.

Nézzük a tényeket.
A tapasztalatok alapján kijelenthetjük: - úgy tűnik, az ide látogatók között vannak "jók" és vannak "rossz fiúk", valamint vannak "semlegesek" is. Miért vannak ilyen különbségek? A sajtó által kiragadott esetekben általában a  "rossz fiúk" szerepelnek.

Ráadásul meg kell különböztetni a hamis UFO eseteket a valódiaktól. Vajon a tapasztalt jelenségek tényleg idegen eredetűek? Úgy tűnik, hogy sok UFO jelenség okozója a kísérletezgetés, melyeket a kormány projektek kivitelezői, pl az U. S. hadserege idéz elő.
Az már biztos, hogy a Földön való kísérletezgetés nagy veszélyt jelentene a Naprendszerre!

Ahhoz, hogy megértsük az UFO kérdés mögött húzódó problémákat, tudnunk kell, hogy az evolúció ( amely valójában involúció – a fordító megjegyzése ) a Földön veszélyt jelent a Naprendszerre nézve, két okból: - egyrészt, a kóros lelki fejlődés eredményeképpen az emberek szinte démoni erőket sugároznak maguk köré, ugyanakkor a nukleáris kísérletek a Földön sokkal szörnyűbb károkat okoznak, mint azt az átlagember el tudná képzelni. Az atomgarázdálkodás ugyanis a világegyetem alapjait támadja, ennek minden következményével.

A perverz lelki élet és az atomgarázdálkodás sajnos nem újkeletű a naprendszerünkben.

( Döbbenetes, de az emberiség bizonyos időközönként szó szerint teljesen kipusztítja magát ezek következményeiként, hogy aztán egy új esélyt kapva az őstermészettől, újra kezdhesse evolúcióját, egészen az ősállapotoktól, legutóbb Atlantiszban 12.000 éve – a fordító megjegyzése).

Csakhogy ez a tevékenysége időről-időre veszélybe sodorja a naprendszer és a kozmikus környezet létalapjait. Emiatt nyilvántartott tékozlófiúk vagyunk, és a bolygóközi diplomácia értelmében ön és közveszélyesek, még ha ennek nem is vagyunk a tudatában. Valójában egy elkülönített rezervátumban, a Földön mint veszélyes ragadozó fajként tartanak számon minket más bolygórendszerek lakói. Kimondhatatlan hosszú ideje figyelik idegen űrhajók vészes tevékenységünket, hogy a kellő időben beavatkozhassanak, ha kezdünk veszélyessé válni az életre a Naprendszerben. Ezt elsősorban önvédelemből teszik.

„MISZTÉRIUM-HOLDAK”.

Létezik egy nagy titok, ami az emberiség elől rejtve van. Ez pedig a tény, hogy nem egy holdunk van, hanem valójában három. A két misztérium-holdat Lilith-nek és Lulu-nak hívják, melyek a sarkokon keringnek, és valójában mágneses anyag-összpontosulások.
Az üzleti élet legmagasabb köreiben, valamint a rejtett világkormányban tudnak erről, de önző érdekeik miatt ennek tényét elhallgatják, és önkéntes amnéziát színlelnek. Pedig ezzel a viselkedéssel kárt okoznak, mert az egyetemes törvényeket figyelmen kívül hagyják, amelyek semmibe vétele az ökológia teljes megsemmisüléséhez vezet. Mik tehát ezek a holdak?
A perverz elme generálta gondolatok, amelyek egy idő után befolyásolni kezdik alkotójukat, és önálló erőkként ( démonok ) uralmuk alá hajtják, megszállják az emberi tudatot. Jellegétől függően a gondolatok lehetnek jók vagy rosszak. Egy megalkotott gondolat aztán tovább él, csoportosul, elementálokat alkot. Ezek az erők aztán találkoznak a Föld két különböző szférájában, annak finomabb energiamezejében.
Két láthatatlan szféra létezik tehát, a rejtett ezoterikus hagyomány Lilith és Lulu néven ismeri őket. Az első szféra "gonosz", a rossz gondolatok és gonosz vágyak felgyülemlése. Az ezoterikus hagyományok szerint Lilithet egy olyan nő jelképezi, aki hajlandó folytatni mindazt, ami a legtöbb nyomorúság és a megtestesült sötétség okozója.

A második szférában felhalmozódik az idealizmus és a jóság minden terméke, amely valójában  nem old meg semmit, mert felületes, ösztönös és önző kedvesség és szeretet. Mivel ezek létrehozóiból hiányzik a lelki- és önismeret, az ilyen ember az egóján keresztül a hiú reményt és érzelmes illúziókat táplálja. Ezen erők összetömörülését úgy hívják hogy  Lulu.

A hagyomány ezt is egy nőnek ábrázolja, akinek a jósága felületes és értéktelen, elcsábítja az emberiséget, és súlyos hibák elkövetésére sarkalja (ezek a holdak valójában a dialektikus, változó világ gyökér erejének két véglete, egyik létrehozza és fenntartja a másikat – a fordító megjegyzése).
Ez a két misztériumhold jelenleg annyira tömör, hogy látható anyaggá sűrűsödnek benne az érzések és gondolatok, legyen az jóság vagy gonoszság. Ezen  holdak egyike sem áll összhangban az egyetemes interkozmikus sugárzásokkal.
A mi korunkban ez egy izgalmas téma, és bizonyos körökben állandó beszéd tárgya a két új "szatellit" megjelenése a Föld körzetében. Valóban, ez a két pólusú összefonódás - pozitív és negatív - már annyira sűrű, hogy a vonzás, melyet az anyagra gyakorolnak, olyan mértékű, hogy már láthatóvá válik, és súlyosan megzavarja a Föld mágneses egyensúlyát, és így az egész Naprendszerét is. A titkos bölcsesség évezredek óta beszél a misztériumholdak megjelenéséről és eltűnéséről, amelyek csak akkor nyilvánulnak meg az anyag-világban, ha ennek eljött az ideje. Ám amikor megjelennek és láthatóvá válnak, megkondul a az emberiség lélekharangja. Archaikus mítoszok beszélnek róla, hogy ez a két mesterséges bolygó már sokszor megjelent a történelem folyamán, hogy aztán nagy katasztrófák után eltűnjön.


A holdak közül az ártalmasabb és a legtöbb végzetes következmény okozója nyilvánvalóan az, aki felelős az összes emberi gonoszságért: Lilith. Ebben a szférában a gonosz erjed, és lassan eléri a határértéket, ahol talán felrobbanhat és a Földre zuhanhat, hogy  kiöntse mérgét és minden elképzelhető szerencsétlenséget rázúdítson az emberiségre. A gonosz mindig visszatér az alkotójához. Ha ez a gonosz lelki bomba felrobbanna, a következmények katasztrofálisak lennének nem csak az emberiségre nézve, hanem teljesen megbontanák a Naprendszer egyensúlyát és a kozmikus környezetét. Asztrális és mentális szennyeződés terjedne szét a térben, és új fajta veszélyek jelennének meg, amelyek globális gondokat okoznának, mert a mentális környezetszennyezés – mely finom anyagi atomokból áll - kezdene átterjedni más dimenziókra is, és olyan katasztrófákhoz vezetne, hogy a többi faj is veszélybe kerülne a mérhetetlen galaxisokban.

Félelem, perverz vágy és rettegés halmozódott fel a világ minden tájáról bolygónk légterében, amelyek idővel parazita életformákká alakultak – az első hullámok rovarok és vírusok képében- majd olyan entitásokká, melyek felszippantják életenergiánkat, kóros asztrális szervezetek és testetlen, a mi érzékelésünk számára túl gyors rezgésű  lények, a spirituális szférák alsó szintjein létező „angyalok” és „fénylények”, akik a láthatatlanság fátylába burkolóznak és onnan leselkednek ránk.

 

 

„NUKLEÁRIS VESZÉLY”.
A nukleáris kísérletek a Földön annak a veszélyét idézik elő, hogy az energia egyensúlya megbomlik az összes planetáris rendszerben, mivel minden atomokból épül fel. Minden nukleáris erőszak már csak szörnyű emlékként él a legfejlettebb civilizációkban, mert ezek a civilizációk már hosszú-hosszú idők óta felhagytak az ilyen eszetlen kísérletezgetéssel. Ugyanis egy nukleáris robbanás következtében a világot alkotó részek láncreakciókban széthullanak, és ezek a kísérletek így a lét alapjait fenyegetik. Az atomok feloszlatása a legszörnyűbb katasztrófa, ami csak megtörténhet, mert megzavarja a világ belső szerkezetét, és ebből következően a Földön zajló nukleáris kísérletek rezonanciája eléri a többi bolygót is, tönkre téve annak rezgési képletét. A Naprendszer egy mágneses rendszer. Amit az emberiség vak ösztönök formájában szabadjára enged, megtámadja az alapjait a világegyetemnek, és szétbomlasztja. A felrobbant nukleáris eszközök nagy zavarokat okoznak a globális mágnesesen rendszerben, és így megérintik az összes bolygó mágneses szerkezetét. A láncreakció a legszörnyűbb halálát is okozhatja az egész Naprendszernek. Ezekben az időkben, amikor a tudományban és a technológia alkalmazásában a legszörnyűbb démoni eszközökhöz folyamodunk, hogy ezt a degeneráció szolgálatába állítsuk, a lejtőn egyre lejjebb csúszunk. A katasztrófa gyorsuló ütemben közeledik, a veszélyek felhalmozódnak, és lassan kritikussá, visszafordíthatatlanná válnak. Emiatt a galaktikánkban élő fejlett fajok biztonsági tanácsa felhatalmazta a lények bizonyos fajtáit a Naprendszerünk érdekében történő beavatkozásra (egyes jelentések 57 fajról tanúskodnak – a fordító -).

 

 

 

„A FÖLDÖNKÍVÜLIEK BEAVATKOZÁSA".
Nos, eddig csak olyan erők közeledtek a  Földhöz, melyeknek a feladata a Spiritualitás, és az Egység helyreállítása volt. Ám a riasztás szintje magasabb lett. Annak a veszélye, hogy a mentális és asztrális szennyezés túlzott méreteket ölt, és mivel a nukleáris atomgarázdálkodás is kritikus mértékben fokozódott, arra késztette szomszédainkat, hogy tegyenek gyakorlati lépéseket annak érdekében, hogy megvédjék magukat a káros tevékenységünktől.
A két arcú démon ugyanis ismét megjelent, hogy veszélyesen aberrálja  az emberi pszichét

( Lilith és Lulu), és az ehhez társuló nukleáris kísérletek a Földön kimozdították a kozmosz egyensúlyát. Az idegen fajok válasz képpen úgy döntöttek, hogy beavatkoznak annak érdekében, hogy a világ megőrizze a harmóniáját. Ilyen körülmények között dolgoznak szüntelen a magas-légkörben, és miközben az emberiség egyre mélyebbre süllyed az apátiában és a kábultságban, melyeket a szórakoztató média nagyban előidéz, ezek a jóindulatú idegenek folyamatosan tisztítják a légkört teljes titokban a károk mértékének korlátozására. Számukra ez az intézkedés az önvédelem és védelme eszköze, és szüntelen azon fáradoznak, hogyan lehetne elérni a lelki mérgek okozta mágneses anomáliák és nukleáris fegyverek okozta károk csökkentését.
Ezek a fajok most is minden percben tisztítják a légkört, amely lényegében a negatív erők saját területén folyik, és megtisztítják a finom csatornákat, hogy fenntartsák a mágneses egyensúlyt az egész Földön. A fő gond az, hogy mindig többlet energiát igényel az a művelet, hogy a mágneses mező hiányosságait helyreállítsa a Föld mágneses mezeje, ezzel ellensúlyozva a zavarok okait. Ez az igazi oka a látogatásoknak azon idegen fajok részéről, akik „pozitív” okok miatt jönnek hozzánk. Egyébként nem érdekeljük őket, mert a történelmünket, a szokásainkat és viselkedésünket jobban ismerik, mint mi magunk. Azok a lények viszont, akik „negatív” hozzáállással közelednek felénk, a genetikai anyagunkért cserébe a technológiájuk egy részét kínálják ( ezek száma elhanyagolható…ilyenek voltak pl. a kis-szürkék – a fordító ).
Az idegen fajok csoportjai bolygóközi járműveikkel állandóan dolgoznak tehát légkörünkben, kivonják a szennyeződéseket és deponálják a sarkokon. Ezzel újra és újra helyreállítják a Föld mágneses légkörének tisztaságát és beállítják a rezgésszintjét. Ezzel harmonizálják a vonzó és taszító áramlatokat.

Minden alkalommal ugyanazon koordináták mentén haladnak közvetlenül ugyanabba az irányba (saroktól sarokig – a fordító megjegyzése ), és miközben táplálják a sérült mágneses mezőket, fenntartása érdekében  gyógyító sugárzásokat közvetítenek az Interkozmikus laboratóriumból. A beavatkozásuk nélkül a két független mágneses tömörülés, Lilith és Lulu, napok alatt lemérgezné a mágneses áramlatokat a Föld területén, veszélyeztetve a Naprendszert is. Ennek a folyamatnak a felgyorsulása a nukleáris kísérletekkel vette kezdetét.

Ne higgyük azonban, hogy a mágneses mezőknek az idegenek beavatkozása általi megtisztítása teljesen megsemmisítené a negatív erőket és a pszichés zavaraink okát.

A Szabad Akarat törvényeit ugyanis mindenkinek tiszteletben kell tartani, és emiatt újra és újra elmérgezzük a lélegző terünket, pl., egy kétes célú tömeges összejövetel alkalmával, amikor is nagy mennyiségű negatív energiákat szabadítunk fel. A jóindulatú idegenek nem képesek véglegesen eltávolítani a gonosz magvát az emberiségből, és emiatt erre a beavatkozásra folyamatosan szükség van, míg az emberiség meg nem tanulja semlegesíteni és feloldani a karmáját. Ez tehát a részükről tiszta önvédelem.

„A WARRONOK – A JÓINDULATÚ FAJOK”.

Ezek a lények jóindulatú földönkívüliek. Ők vezetik a karbantartási munkálatokat.
Ez a munka azonban a hatóságok és a földi vezetés akarata ellenére történik, akik a légterek megsértése és az idegen tevékenység miatt rendszeres támadásokat intéznek a takarítók ellen. A tekintélyek főleg attól tartanak, hogy ha fény derül az igazságra, a tömeg ellenük fordul. Ha az emberek felismerik a földönkívüli beavatkozás szükségességét, és átlátják a nukleáris garázdálkodás katasztrófáját, a vezetők és a hatóságok hitelüket vesztik. Az amerikai kormány vezetőit már többször megkeresték a Galaktikus Föderáció küldöttei, és felszólították, hogy hagyja abba a nukleáris kísérleteket (1953, 1954, 1957 )

atjaro-penta.blog.hu/2011/03/20/1954_eisenhover_titkos_egyezmenye_a_szurkekkel
atjaro-penta.blog.hu/2011/03/20/val_thor_a_venusz_kuldotte

Sajnos ezek eredménytelenek maradtak. Válaszul nagy ütemben kezdték telepíteni a nukleáris fegyvereket, rakétákat, mesterséges hullámgenerátorokat (HAARP, stb). A titkos vezetés ellenséges fajokká nyilvánította a küldötteket, és a műholdak a világűrben az „ellenséges idegenek” járműveit figyelik szüntelen – pedig valójában a legjobb barátja és szövetségese dolgozik az élete kockáztatásával is az emberi fajért a Föld légterében.
Az Új Világrend lesz a stratégiai válasz a vezető hatalmak és a hatóságok részéről a Nagytakarításra, hogy ezáltal is megerősítsék a globális szabályozást és a totális kontrollt minden nemzet fölött, felszítva ezzel az egymás közti ellenségeskedést és a nemzeti fegyverkezést. Ez annak a módja, hogy felerősítsék a patriotizmust és a nacionalizmust, és a  Földön csak agresszív és önfejű csoportokat engednek majd érvényre jutni. Öngyilkos és veszélyes kísérletek eredményei rázzák majd meg a Földet. Az emberiség pedig kábultan és vakon tapsikol majd a vezetők lélektelen és elmebeteg intézkedéseinek. A félelem megragadja majd a tömeget és a vezetőket, mert ezt már nem hagyhatják az idegen civilizációk, s a Galaktikus Szövetség hajói és flottái rendszeresen berepülnek majd a légtérbe, hogy fizikailag is akadályozzák a borzasztó kísérleteket.
Válaszul a nagyhatalmak a kis szürkéket kérik majd fel az „agresszív idegen” képének kialakítására és terjesztésére, hogy így ijesszék meg a tömegeket attól a lépéstől, hogy az idegen küldöttek közeledését jó néven vegyék. A vezetők majd az invázió lehetőségével tartják rettegésben a népet, miközben tudat alatt azt sugallják ( paradox módon !!!! ), hogy idegenek nem is léteznek. Ezzel a védekező stratégiával a hatóságok démonizálják  az idegen fajokról alkotott elképzeléseket, és a tömeget teljesen összezavarják.

„ROSSZINDULATÚ IDEGEN FAJOK – KIS SZÜRKÉK”.
A kis szürkék egy „árnyék faj”, az úgynevezett „lélek nélküli” biomechanikus létforma. Szándékaik tisztátlanok, a fajok kihasználására és kiszipolyozására törekednek.

A vezetők kompromisszumokat kötöttek már 1954-ben ezzel a gonosz fajjal, amely átvette a Földön a "rossz fiúk" szerepét, miközben titokban együttműködött a világ elitjével. Ami ide vezette ezeket a látogatókat a mi bolygónkra, az nem a Földi fejlődés támogatása vagy a lelki segítség nyújtása, hanem annak vágya, hogy a lelki erőforrásainkat és az élet-energiánkat kisajátítsák és a saját céljaikra használják. Az emberi faj hatalmas életereje vonzotta ide őket. Nem jönnek hatalmas fegyverzettel vagy hadi flottával. Módszereik között a kis csoportok befolyásolása a leglényegesebb, jelentős hatáskörrel bírnak az emberi psziché manipulálása terén. A tömeg tudatbefolyásolásának mesterei. Céljuk nem az, hogy elpusztítsák az emberi fajt, hanem az egész bolygót és minden rendelkezésükre álló erőforrást birtokolni és manipulálni akarnak. Ez a kategória a Földön kívüliek szándékos bűncselekményei közé tartozik, mivel az univerzum törvényei szerint az összes idegen faj arra törekszik, hogy ne avatkozzon be egy faj fejlődésébe és életébe. Ez a legfőbb törvény, melyet a kis szürkék megszegnek.


Félretéve ezeket a bűnöző elemeket, vizsgáljuk meg a "barátokként" fellépő fejlett intelligens fajok munkáját, melyet a károk helyrehozatala érdekében végeznek. Ezeket a károkat az emberi faj nagyrészt öntudatlanul okozza a különböző bolygók energia szerkezetében, más részt bizonyos csoportok tudatosan. Ezek a lények nem sértik az univerzum törvényeit, mert fejlett intelligenciájukkal szem előtt tartják a galaktikus törvényt: - nem beavatkozni direkt módon egy bolygó belső ügyeibe. Emellett akár tetszik, akár nem, tisztító beavatkozásukkal mégis hatásköröket biztosítanak a kollektív tudatnak a Földön a világ globális kormánya ellen, mert a kollektív tudat fejlődése az emberiséget felrázza bódult álmából. Eddig csak a kormányok ismerték az idegen hatalmak tevékenységét. Mivel nincs a Földön egy extra planetáris szervezet, néhány elszigetelt egyénen kívül csak az államok rendelkeztek információval. A probléma nem oldható meg a galaktikus diplomácia egy direkt fellépésével, tekintve hogy az emberiséget szándékosan félrevezetik a kormányok, és a vezetők egyre mélyebbre és mélyebbre szeretnék juttatni  polgáraikat a tudatlanság ingoványába. Miért nincs egy extra planetáris szervezet a Földön? Mert a kormányok félnek annak a lehetőségétől, hogy esetleg a tömeg igényli az idegen beavatkozást. De hát mégis miért?
Egyszerűen azért, mert az idegen hatalmak ugyan nem ellenzik a vezetőink értelmes projektjeit, hisz úgy gondolják, a vezetők is egy jobb világ megteremtésén fáradoznak, és ugye nincs idegen megszállás, mivel az idegenek nem avatkoznak be ezek után se a diplomáciai kapcsolatokba, se a hatóságok fellépésébe. Viszont a népet ezek az állapotok elgondolkodásra késztetik. Bár nem avatkoznak a kereskedelmi ügyeinkbe sem, kultúránkat nem befolyásolják, mégis jelenlétük minket polgárokat felrázna, hisz meglátnánk annak tényét, hogy vezetőink veszélyeztetik a szabad akaratunkat, és továbbra is elvárja tőlünk, hogy térdet hajtva imádjuk a rendszert és fenntartóit, hisz ez a szokás. A szakadék a valódi tudás és a tudatlanság között amúgy is túl széles lesz a tömeg számára, és az extra-planetáris intelligencia birtoklása sokaknak túl nagy falat lenne, inkább maradnának az ösztönös tudatlanságban. Ha valaki egy idegen űrhajót érdeklődéssel figyel, amint az az égen átvándorol, már gyanús a hatóságoknak, már-már bűnnek kiáltják majd ki. Pedig a jóindulatú idegenek tudománya összhangban van az egyetemes törvényekkel, itteni munkálkodásuk pedig áldás.

Az idegen intelligenciák soha nem gondolnak már az atom-hasítás lehetőségére, mert az erkölcsi lelkiismeretük, amely minden észt felül múl, az egyetemes érdekeket helyezi előtérbe. A tudományuk nem erőszakos, és ezeknek a civilizációknak a hatalma a belátásukban és az összetartásukban gyökerezik, mert nem törekszenek a megsemmisítésére, mint azt az emberek még szemrebbenés nélkül teszik. A megélhetésük nem függ már más fajok kizsákmányolásától és azok leigázásától. A hajóik nem üzemanyagokkal működnek, hanem a  mágneses áramlatok vonzó és taszító hatásait hasznosítják, mely minden bolygó között létezik az univerzumban. Ezek a lények az "Istenek Kapuján”, az Északi-sarkon –ereszkednek be a légkörbe, amely a hagyomány szerint össze van kötve a szent helyekkel, pl. az Olympus hegyével, és a szent írások szerint Meru-nak neveztetik. A Déli-sarkon pedig kilépnek a légkörből, ahol a taszító mágneses áramlatot meglovagolva kiszáguldanak a világűrbe. Ezek a fejlett földönkívüli lények a szabad energiát használják, ami korlátlanul létezik az univerzumban. Mágneses szerkezeteikkel rákapcsolódnak erre az energiára, hogy bárhová eljussanak a világűrben. Ez az az energia, melyet Fohat-nak vagy Vril-nek is neveznek a Földön, s az alapvető Erő a világegyetemben. Ennek a forrása maga isten, amely tisztaságával biztosítja a szabadságot és a békét az univerzumban minden lény számára.

 

 

"KÖVETKEZTETÉS".
Senki sem tudja, hogy a titkos világkormány meddig jutott a Galaktikus Föderációval való viszonyaiban, de az bizonyos, hogy az igazság az idegenekről valószínűleg még hosszú ideig rejtve marad. Hasonlóképpen a közvélemény nem tud semmit arról, hogy ténylegesen milyen következményekkel jár a nukleáris energia felhasználása, mint ahogy arról sem, hogy milyen hatással van a különböző planetáris rendszerekre.
2001. szeptember 11.-kén a két torony lerombolása volt annak a projektnek a tesztelése, amelyet az új világrend létrehozására fejlesztett a világkormány. A terrorizmus látszat-köntösébe bújtatott támadás után a kormányok és az országok lakosságai közös politikai irányvonalat igyekeznek követni a biztonság nevében, elsöprő szuverenitását hirdetve a nemzetek között, miközben a rendőri hatalmak totális kontrollt gyakoroltak az egész bolygón. Lehet, hogy a vezetőink azt tervezik, hogy az új terrorista fenyegetés középpontjába az idegeneket állítják, a Public Enemy No.1-t, s terveik mögött az a szándék áll, hogy az egész világ közös túlélésének ügyét az idegen jelenléttel állítják majd szembe, hogy mindenkit felszólíthassanak: - egyesüljetek, mert az idegen veszéllyel közösen kell szembenéznünk!


Egy dolog biztos: - az idegenek nem fognak leszállni a Földre, mint Zorro, hogy megmentsék az özvegyeket, a szegényeket és az árvákat a világkormány ármányaitól. Ezzel zavart és kárt okoznának a természetes gondolkodásban és a cselekvés területén. Bármi is történjen, az UFO-k személyzete csak végzi a dolgát tovább, és folyamatosan tisztítja a légkört, hogy ezzel előidézzen valamiféle mágneses javulást, az egyensúly törékeny állapotát a Földön. Ettől még a gonosz tovább létezik, és hozzánk kapcsolódik, mivel mi teremtettük kóros viselkedésünkkel, ami teljesen érthető. Ez azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb nekünk kell megoldani ezt a szerencsétlen helyzetet. A jelenlegi körülmények között az idegen beavatkozással csak egy rövidke haladékot kapott az emberiség és a Föld.
Ebben a bonyolult helyzetben a világkormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az idegen civilizációk jelenlétét a saját hasznára fordítsa, s a Nagy Színjátékot a tömegnek bemutassa és végigjátssza.

Most már megértjük, hogy a bemutatott információ az Interneten és a médiában nem más, csak hazugság és manipuláció.

Fox Mulder figyelmeztetett bennünket: - "Az igazság odaát van! "

( eredetileg „odakint van” – a fordító megjegyzése).

 

 

Köszönet Daniel Ricout-nak...

 

A cikk eredetije itt olvasható:

leveil2011.syl20jonathan.net/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atjaro-penta.blog.hu/api/trackback/id/tr683214349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása